Újdonság: nyári hajószállás Balatonszemesen. A szemesi kikötőben kettő vitorláshajóban 1-1 éjszakára szállás foglalható csütörtök/péntek, és vasárnap/hétfő éjszakákra hajónkét max. 4-4 fő részére. A hajókban 4 személy részére pokróc, és kispárna biztosított. 220V-os csatlakozó a kabinban, így a telefonok tölthetők. Tisztálkodási lehetőség (zuhanyzó-wc), zárt kerékpártároló, és ingyenes wifi van a kikötőben. Ár: 10.e Ft/hajó/éj. Érd: 0630/442-00-99 vagy info@blahajo.hu 
 
Szántód: A balatoni bringakörút mindkét háztól 50 méter távolságra halad el, ezért ideális szálláshely lehet kora tavasztól késő őszig a kerékpárral érkező vendégek számára is. Megfelelő helyszínek lehetnek, mind útközbeni megállóként, mind kiindulási pontként - bázisként - az innen induló kerékpáros, vagy gyalogos csillagtúrákhoz is.
A kerékpár nélkül érkezőknek  kedvezményes kerékpárbérlési lehetőséget ajánlunk saját Schwinn Csepel férfi-,és női  kerékpárjainkkal.
 
A házaktól induló kerékpárutak, túraútvonalak:
- Tihany, Balatonfüred, Veszprém
- Tihany, Badacsony, Keszthely
- Balatonföldvár, Balatonszárszó
- Balatonszemes, Balatonlelle, Fonyód
- Kőröshegy, Kereki, Pusztaszemes
- Szántódpuszta, Lulla Tab 
- Zamárdi, Balatonszéplak, Siófok, Ságvár

Az apartmanjainkban megszálló vendégek éjszaka a kerékpárjaikat zárt, riasztóval ellátott helységben tárolhatják. WIFI, biciklipumpa, gumiragasztó, alap szerszámkészlet van. A Nyár u.-i háznál mosási lehetőség, is igénybevehető. Szállóvendégeink  részére több környékbeli étterem (300-500m) 10%-os kedvezményes étkezési lehetőséget kínál.  A gépkocsiknak  a túra ideje alatt az apartman udvarán díjmentes parkolási lehetőséget biztosítunk.
Kerékpáros szállás: az apartmanok   Balaton-kerülés, vagy egyéb túra esetén  1 - 2  éjszakára is foglalhatóak.

Árak  2 éjszaka esetén elő-, és utószezonban (április-május-június, ill. szeptember-
október hónapokban):
- 2 fő részére apartman 21.000.-Ft  helyett 14.900.-Ft 
- 3 fő részére apartman 29.000.-Ft  helyett 22.400.-Ft 
- 4 fő részére apartman 43.000.-Ft  helyett 29.900.-Ft  
 
 A szállásdíj OTP, MKB, K&H SZÉP-Kártyával is kiegyenlíthető.

 
erzsut_210x99.jpg
 

 

 

 
 
 
  Vitorlás bérlés : Horgásztatás : Apartman : Galéria : Kapcsolat